• Álláslehetőségek

    Állást keresel?
    Kattints a részletekért!

Kapcsolat

Kapcsolat

Amennyiben a termékeinkkel, csomagjainkkal vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban valamilyen kérdése merülne fel, örömmel állunk a rendelkezésére. Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink bármelyikén és kollégáink hamarosan keresni fogják Önt! 

 

 

Tovább olvasom

Csomagajánlataink

Csomagajánlataink

Minden vállalatméretre kínálunk megoldásokat, így számos előny fakad az Ön számára. Összeállított csomagjaink segítségével, melyben a többéves tapasztalatunk által válogatott moduljaink kapnak helyet, ezek segítségével Ön is megtervezheti vállalkozása irányítását.

  

 

Tovább olvasom

Demovideók

Demovideók

A BMD moduljai segítségével könnyen és egyszerűen végezheti vállalata irányítását, könyvelését, számlázását és készletkezelését. Az egyes modulok működését demo videók segítségével mutatjuk be, ahol a program felületét működés közben figyelheti meg. 

 

 

Tovább olvasom

Miért mi?

Miért a BMD?

Gyorsan bevezethető rendszert kínálunk, ami akár standardizált vagy egyedi igényeknek is megfelelő lehet. A hatékony vállalatirányítást is képes megvalósítani a BMD, hogy a menedzsment hatékonyabbá és átláthatóbbá váljon a vállalat életében. 

  

 

Tovább olvasom

BMD számlakép

Híreink

Online számlázás

A gazdaság fehérítésének egy újabb állomását fogja jelenteni az ún. online adatszolgáltatás a számlázások területén. Bővebben

 

További híreink

 

 

Adatvédelmi híreink

2018. május 25-től életbe lépett Általános Adatvédelmi Rendelettel (GDPR) összefüggésben módosítottuk az adatvédelmi nyilatkozatunkat és az Általános Szerződési Feltételeinket. További információkért kattintson:

Adatvédelem

ÁSZF

 


Partnereink

Sikertörténeteink - Rólunk mondták

"A BMD/NTCS támogat minket a nemzetközi ügyfeleink által elvárt riportok testreszabásában és automatizálásában, a papírmentes iroda kialakításában (pl. bejövő számlák előrögzítésének, szkennelésének lehetősége, bankkivonatok elektronikus beolvasása), a könyvelési, adóbevallási, beszámoló készítési feladatok hatékonyságának javításában (pl. árfolyamok letöltése, ÁFA bevallások automatikus elkészítése, bejövő és kimenő számlák, valamint a bérfeladás és a havi záráshoz kapcsolódó elhatárolások importálása, devizás tételek automatikus átértékelése, kiegészítő melléklet összeállítása), valamint folyamatosan együttműködünk a szoftver fejlesztési javaslataink megvalósításában."

 

Thurn Erik - VGD Kft.

Matyóka Zoltán

„A legnagyobb elismerés az, hogy naponta vállalatok, magánszemélyek tucatja keresik, várják és alkalmazzák tanácsaimat, hallgatnak véleményemre. Ide persze azért juthattam el, mert mindig egy remek szakemberekből álló csapat állt/áll mögöttem, akik az adott területük legkiválóbb szakemberei… A BMD nekem jó út, ismerem a vezetőjét, a beosztottakat, tudom milyen a konyhájuk, tudom, hogy tudják rólam, hogy mindig alkudozok, de kompromisszum kész is vagyok. „Matyóka Zoltán - MKOE alelnöke, Font Kft. Ügyvezetője

Referenciáink

A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. | Részletes információk